След вчерашните проливни дъждове проблемите с най-големия инфраструктурен проект от десетилетия

...
След вчерашните проливни дъждове проблемите с най-големия инфраструктурен проект от десетилетия
Коментари Харесай

Новият булевард Левски във Варна е пуснат, но все още не е въведен в експлоатация

След вчерашните проливни дъждове проблемите с най-големия инфраструктурен план от десетилетия насам във Варна към този момент са на разположение: свлечени земни маси, пропаднал дирек за улично осветяване, наводнени сектори, големи дупки и други. 
В тази връзка още нощес бе изпратено извънредно прессъобщение от Община Варна, касаещо вредите от дъжда, което по-късно бе споделено и от кмета Иван Портних. В известието се споделя, че проблем със строителството няма, а нанесените вреди се дължели на обстоятелството, че обектът към момента не е завършен и по него се работи. Няма по какъв начин да не ни направи впечетление, че от общината показват, че новият булевард все още не е въведен в употреба, нищо, че от същата пресслужба преди месец изпратиха известие по какъв начин персонално кметът Иван Портних и министър председателят Бойко Борисов пускат придвижването по булеварда.
Въпросът е по какъв начин на 25 април 2019 се оповестява публично: Срокът е спазен! Кметът на Варна и примиерът пускат придвижването по бул. " Васил Левски ", а на 21 май 2019 общината декларира: Булевардът към момента не е въведен в употреба!

Противоречивите изявления ни карат будят подозрения доколко е законно стартирането на придвижването по новия варненски бул., без обектът да е въведен в употреба и без да има наложителните акт 16 и 17.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР